Wat je zoekt kan geen ander je geven. . .  Mens, durf te leven!
(dirk witte)

Home-nieuw

LET OP AANPASSEN TITEL/URL

Ellen Leen Coaching

Ik vind het belangrijk dat iedereen zijn eigen plek durft in te nemen. Dat is mijn missie geworden.

Want soms raak je het contact met jezelf kwijt. Je herkent jezelf niet meer. Bent niet de persoon die je zou willen zijn. Ik help jou om woorden te geven aan die gevoelens. Samen gaan we op zoek naar patronen in jouw gedrag en dat van anderen. Omdat alleen uit inzicht ander gedrag kan ontstaan. Je wordt de situatie weer de baas. En krijgt weer kleur op je wangen.

Mijn werkwijze

Samen gaan we op zoek naar waar het wringt. Dat doe ik met humor, bezieling en authenticiteit. We stippelen een koers uit en gaan op zoek naar dat wat je weerhoudt om te zijn wie je eigenlijk bent.

Ik ben Ellen Leen

en heb, naast mijn werk als communicatie trainer, sinds 2003 mijn praktijk voor coaching en psychosociale therapie. Ik richt me daarbij vooral op mensen die door de Midlife fase gaan en op zoek zijn naar inzicht, nieuwe doelen en zingeving.
In mijn werk zijn helderheid, een goed analytisch vermogen en humor kwaliteiten die ik graag inzet. En zijn Systeemtheorie, NLP en Geweldloze communicatie belangrijke gereedschappen daarbij. Meerdaagse trajecten zijn ook mogelijk, evenals skype coaching.