testimonials

“Ellen, ik kan weer zingen!” (Martijn, 49 jaar)


“Ik ben via mijn huisarts bij Ellen beland, er werd over haar gezegd dat ze zo’n fijn mens is, dat je je zo op je gemak voelde bij haar en vooral dat ze erg bekwaam is. Nou, dat is niets teveel gezegd!” (Anoniem)


“De laatste jaren gebeurden er in een stroomversnelling negatieve dingen. Ik was down en onzeker en dacht dat ik niet goed genoeg was en vergeleek mezelf altijd met anderen die ik zag als sterker en beter. Ook voelde ik vaak een onrust en pijn binnen in mij. Ik zat op een verkeerd spoor en voelde aan alles binnen in mijzelf dat ik er nu toch iets aan moest gaan doen.

De ervaring om naar een therapeut/coach te gaan, was voor mij compleet nieuw en daardoor ook best onwennig. Maar wat ben ik blij dat ik deze stap gezet heb.

En bij Ellen natuurlijk! Zij heeft me een andere, nieuwe weg laten zien die mij zoveel kracht en levensgeluk heeft gegeven.

Het was een hele fijne, mooie weg, die we uiteindelijk samen genomen hebben. En doordat Ellen naast me stond, zag ik opeens alles uit mn verleden veel duidelijker en begreep ik ook waar mijn pijn vandaan kwam. Ik kan alleen maar vanuit mn hart zeggen: Ellen is een hele fijne en bekwame coach. Als iemand je KAN helpen, is zij het wel.

Ik voel me zoveel sterker en gelukkiger!” (Mickey, 47 jaar)


“Ik dacht dat het verbreken van alle contact met mijn moeder de enige optie was na jaren van continue strijd en onbegrip. Doodmoe was ik er van. Door de inzichten die ik bij Ellen heb opgedaan bleek er echter meer mogelijk te zijn. Met het veranderen van mijn houding is er een heel andere wisselwerking op gang gekomen. Het contact is nu op z’n minst zinvol! Het waren heftige dagen, maar gelukkig was er naast de sessies ook ruimte om te lachen en heb ik tijdens mijn wandelingen veel tijd gehad om na te denken. Tijd die ik normaal niet had of nam”. (Myrthe, 35 jaar)