Hoe ervaren anderen de coaching van Ellen?

“De ervaring om naar een therapeut/coach te gaan, was voor mij compleet nieuw en daardoor ook best onwennig. Maar wat ben ik blij dat ik deze stap gezet heb”. (Vrouw, 58 jaar)


“Ellen, ik kan weer zingen!” (Martijn, 49 jaar)


” Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om in gesprek te gaan met Ellen. Want na elke sessie met haar heb ik alles steeds meer op een rijtje. Dankzij onze samenwerking begin ik mijzelf, de keuzes die ik maak en een hele hoop andere dingen om me heen steeds beter te begrijpen. Elke dag kom ik wel iets tegen waarvan ik denk “hé dat heb ik met Ellen besproken en ik weet nu hoe ik daar mee om kan gaan”. Er vallen steeds meer dingen op zijn plaats, “het schilderij” wordt steeds duidelijker.”  (T.W.)


“In mijn werk verviel ik telkens in eenzelfde vervelende valkuil. Ik wist dat stiekem wel maar wilde er liever nog niks aan doen. Maar na de zoveelste uitbarsting heb ik contact opgenomen met Ellen en zij heeft mij geholpen deze valkuil te begrijpen en te beheersen. Het was plezierig werken met Ellen. Ik voelde me op mijn gemak. Ze weet precies de juiste vragen te stellen en je aan het denken te zetten. De gesprekken waren intensief maar ik kwam er elke keer weer vol energie en met goede moed uit. In mijn werk kan ik beter relativeren, ga met plezier uitdagingen aan en voel me zelfverzekerd. Ik ben weer gelukkig!” (C., 31 jaar)


“Ik ben via mijn huisarts bij Ellen beland, er werd over haar gezegd dat ze zo’n fijn mens is, dat je je zo op je gemak voelde bij haar en vooral dat ze erg bekwaam is. Nou, dat is niets teveel gezegd!” (Anoniem, 63 jaar)


“De laatste jaren gebeurden er in een stroomversnelling negatieve dingen. Ik was down en onzeker en dacht dat ik niet goed genoeg was en vergeleek mezelf altijd met anderen die ik zag als sterker en beter. Ook voelde ik vaak een onrust en pijn binnen in mij. Ik zat op een verkeerd spoor en voelde aan alles binnen in mijzelf dat ik er nu toch iets aan moest gaan doen.

En bij Ellen natuurlijk! Zij heeft me een andere, nieuwe weg laten zien die mij zoveel kracht en levensgeluk heeft gegeven.

Het was een hele fijne, mooie weg, die we uiteindelijk samen genomen hebben. En doordat Ellen naast me stond, zag ik opeens alles uit mn verleden veel duidelijker en begreep ik ook waar mijn pijn vandaan kwam. Ik kan alleen maar vanuit mn hart zeggen: Ellen is een hele fijne en bekwame coach. Als iemand je KAN helpen, is zij het wel.

Ik voel me zoveel sterker en gelukkiger!” (Mickey, 57 jaar)


“Ik dacht dat het verbreken van alle contact met mijn moeder de enige optie was na jaren van continue strijd en onbegrip. Doodmoe was ik er van. Door de inzichten die ik bij Ellen heb opgedaan bleek er echter meer mogelijk te zijn. Met het veranderen van mijn houding is er een heel andere wisselwerking op gang gekomen. Het contact is nu op z’n minst zinvol! Het waren heftige dagen, maar gelukkig was er naast de sessies ook ruimte om te lachen en heb ik tijdens mijn wandelingen veel tijd gehad om na te denken. Tijd die ik normaal niet had of nam”. (Myrthe, 45 jaar)