intensieve meerdaagse coaching

3 dagen werken aan inzicht en actie rond jouw thema

Heb je een thema of een probleem  waar je specifiek – en op een intensieve manier – mee aan de slag wilt? Sinds enkele jaren geef ik ook zogenaamde ‘meerdaagse sessies’. Dat is een mooie en effectieve manier om inzicht te krijgen in een bepaald onderwerp of situatie in jouw leven. Zo is het thema ‘moeder – dochter relatie’ al een paar keer gepasseerd. Het waren met name de dochters die wilden onderzoeken wat zij in de relatie met hun moeder (anders) konden doen, zodanig dat de relatie in ieder geval kon blijven bestaan. Het alternatief was een breuk.

Tijdens zulke dagen werken we 2 uur in de ochtend en, na de middagpauze, bijvoorbeeld ook nog 2 uur. Het hangt er van af hoe het proces verloopt en van hoe iemand dat ervaart. Al naar gelang de behoefte en draagkracht maken we de dag op maat.

van vraagstuk naar regie

De ervaring leert dat het pittig is, zo´n driedaagse. Maar de resultaten zijn er dan ook naar. Want je kunt zo´n thema in zijn hele context uitwerken. Dat geeft niet alleen veel inzicht, het laat ook zien wat jij kunt doen, hoe jij de regie (weer) kunt nemen. En hoewel we daarmee uitgebreid oefenen, begint het echte werk, het toepassen ervan, natuurlijk daarna pas. Vandaar dat de begeleiding hierna verder gaat, dat kan per Skype of via een aantal aparte sessies.

Wil je meer weten over deze meerdaagse? Bel mij op (+31) 6 1525 3233 of klik op de knop voor het contactformulier: