Over mij

Ik ben Ellen Leen en heb, naast mijn werk als communicatietrainer, sinds 2003 mijn praktijk voor coaching en psychosociale therapie. Ik richt me vooral op mensen die op zoek zijn naar inzicht, nieuwe doelen en zingeving. Ik hou van een gelijkwaardig en kernachtig gesprek, met een flinke dosis humor. Fijnzinnig én confronterend, open én veilig, deskundig én speels.

Met frisse moed, afgestoft en wel, het leven tegemoet. Zo sta ik in het leven. En dat gun ik anderen ook. Het leven zelf heeft me veel geleerd. Ik weet hoe het is om door diepe dalen te gaan en daar ook weer uit te komen.

Wat ik daarvan heb geleerd? Laat het proces z’n gang gaan, dan worden de pijn en het gepieker minder. Durf naar jezelf te luisteren en ernaar te leven. Er is niets anders dat je mooi, happy en echt maakt.

“In mijn werk verviel ik telkens in eenzelfde vervelende valkuil. Ik wist dat stiekem wel maar wilde er liever nog niks aan doen. Maar na de zoveelste uitbarsting heb ik contact opgenomen met Ellen en zij heeft mij geholpen deze valkuil te begrijpen en te beheersen. Het was plezierig werken met Ellen. Ik voelde me op mijn gemak. Ze weet precies de juiste vragen te stellen en je aan het denken te zetten. De gesprekken waren intensief maar ik kwam er elke keer weer vol energie en met goede moed uit. In mijn werk kan ik beter relativeren, ga met plezier uitdagingen aan en voel me zelfverzekerd. Ik ben weer gelukkig!” (C., 31 jaar)