Werkwijze

Ik werk niet volgens een vast ‘model’. Veel liever sluit ik aan bij jouw dynamiek. Tijdens de intake bepalen we samen de koers. Daarna starten de gesprekken. We gaan op zoek naar dat wat je weerhoudt om te zijn wie je eigenlijk bent. We verkennen het probleem en de context en brengen het samen terug tot de essentie. Omdat alleen uit inzicht ander gedrag kan ontstaan. Vanaf dan wordt het allemaal eenvoudig. Je leert de patronen in jouw gedrag en dat van anderen te herkennen. Je leert wat van jou is en wat van de ander. Je wordt de situatie de baas. Het automatisme verdwijnt en je reageert als je echte zelf.

Natuurlijk werk ik vanuit verschillende coachingstheorieën en -modellen. Maar het gaat mij om maatwerk. Dat wij contact maken en samen op pad gaan. Met humor, bezieling en authenticiteit werken we naar inzicht en overzicht. Zodat jij weet je waar je aan moet werken om met kleur op je wangen de wereld te veroveren.

Wat bij jou past
Trajecten duren over het algemeen niet lang. Vijf á zeven wekelijkse sessies, vaak gevolgd door een aantal ‘vinger aan de pols’ gesprekken, geven vaak al een heel ander beeld.

Maar misschien is een kort, intensief traject meer iets voor jou? Of wil je soms gewoon even sparren om je gedachten te ordenen? We doen wat bij jou past.

Investering

Een sessie duurt 60 – 75 minuten.
De kosten bedragen € 105,- per keer (vrijgesteld van btw).